Opinia Timisoarei

Strigator la cer! Cal mutilat si abandonat in agonie pe marginea unei strazi, in vestul tarii

Un armasar pe care proprietarii au decis sa il castreze a fost abandonat timp de o zi pe marginea unei strazi, inainte de a fi dus la abator.

CITESTE SI: Calatori ‘ingroziti’ intr-un autobuz din Timisoara! Prea ca la tara… 

Ingroziti, trecatorii au sunat la Politie, dupa ce au vazut calul in chinuri, acoperit cu pamant si cu o patura. Calul ar fi paralizat, astfel ca nu s-a mai putut ridica din loc, dupa mutilarea suferita.

Teribila scena s-a petrecut in orasul Orastie din Hunedoara.

Calul a fost castrat ieri, in acel loc, de ce ar conta ca-i un loc public, nu-i septic, ca poate tracasa psihic minorii ce au vazut operatia si apoi agonia animalului. Au trecut mai mult de 24 de ore si bietul animal este in aceeasi stare. Cel care l-a castrat a venit azi noapte sa-l trateze, proprietarul sta in masina si se uita la agonia bietului calut in loc sa-l duca de acolo. Din cate stim Politia Locala a trecut de mai multe ori pe acolo si nu s-a intamplat nimic. Cine trebuie sa se sesizeze veterinarul care nu stie ce face?”, scrie Dan Orghici, explicand imaginile publicate pe pagina de Facebook a saptamanalului local Vorba, citat de zhd.ro.

In cele din urma, calul a fost eutanasiat, iar politistii au deschis o ancheta.

Exit mobile version