Opinia Timisoarei

Strigator la cer. Baietel de 7 ani violat de prietenul sau de 15, cu care se intalnise sa se joace

Intamplare socanta intr-o locuinta din orasul hunedorean Petrila. Un baietel de 7 ani a fost violat de prietenul sau de 15 ani care venise la el acasa sa se joace impreuna.

CITESTE SI: A cerut spaga aproape 100.000 de euro sa ‘aranjeze’ angajari si fonduri europene. Femeie prinsa in flagrant de procurorii DNA Timisoara

Mama micutului a mers pana la un magazin din cartier sa faca niste cumparaturi, iar in acest rastimp s-a intamplat nenorocirea.

Politistii au stabilit faptul ca, la data de 04 februarie 2023, in timp ce minorul in varsta de 7 ani se afla la domiciliul sau, impreuna cu mama sa, au fost vizitati de minorul de 15 ani, acestia fiind prieteni.
La un moment dat, mama minorului in varsta de 7 ani s-a deplasat la un magazin din cartier pentru a face cumparaturi, timp in care minorul in varsta de 15 ani ar fi comis infractiunea reclamata, dupa care l-ar fi amenintat pe minorul in varsta de 7 ani sa nu spuna nimanui cele intamplate.
In cauza, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de viol si au luat masura preventiva a retinerii fata de minorul in varsta de 15 ani.
In cursul zilei de ieri, minorul respectiv a fost prezentat magistratilor Judecatoriei Petrosani, care au emis, fata de acesta, mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 20 de zile„, transmit reprezentantii Politiei Hunedoara.

Exit mobile version