Opinia Timisoarei

Strazi si subsoluri inundate, masini si tramvaie blocate, dupa o ploaie torentiala, la Timisoara! FOTO si VIDEO!

TIMISOARA.  A plouat cu galeata doar cateva zeci de minute la Timisoara, insa aversele au fost indeajuns de puternice sa provoace inundatii. In mai multe zone din oras oamenii s-au trezit cu apa in subsoluri si pivnite, iar in unele locuri stratul de apa format pe strazi a masurat cativa zeci de centimetri.

Probleme s-au inregistrat si la unele pasaje din oras, cum ar fi Popa Sapca, Jiul sau cel de pe Brediceanu, in imediata vecinatate a Pietei 700, unde, pe alocuri, apa trecea de rotile masinilor.

Si in cladirea Palatului Administrativ a ajuns apa in subsol. La fel si la Spitalul CFR. Apa a patruns si in pasajul subteran din Piata Operei din Timisoara.

Pompierii au fost solicitati sa intervina si sa dea o mana de ajutor la scoaterea apei din cateva gospodarii, unele chiar din zona centrala a Timisoarei.

Ploaia a pornit in jurul orei 13.30, iar dupa mai putin de o ora si-a facut aparitia soarele peste Timisoara.

SURSA FOTO: Facebook

Necazuri s-au inregistrat si in circulatia tramvaielor din pricina ploii. Astfel, unei garnituri i s-a ars motorul din cauza apei si a blocat traficul pe linii in dreptul Prefecturii Timis, pe tronsonul ce leaga Piata Traian de centrul orasului.

CITESTE: Tramvaie blocate pe linii, din cauza ploii, la Timisoara! FOTO!

Video-ul nu poate fi incarcat.

Video-ul nu poate fi incarcat.


Exit mobile version