Opinia Timisoarei

Strazi, parcari, garaje si curti inundate dupa ruperea de nori, la Timisoara si in judet. Video

TIMISOARA. A fost nevoie de interventia pompierilor si a angajatior Aquatim in Timisoara si in localitatile din apropiere dupa ruperea de nori de duminica dupa-amiaza.

CITESTE SI: A batut grindina langa Timisoara. Mesaje Ro Alert de furtuna pe telefoanele mobile. Video 

Echipajele ISU au fost solicitate sa ii ajute pe oameni la evacuarea apei din parcari, garaje sau curti in Timisoara, Dumbravita, Giroc si Giarmata Vii.

De asemenea, pompierii au intervenit pentru indepartarea unui copac cazut pe soseaua ce leaga Timisoara de granita cu Ungaria, in zona Biled.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara au intervenit cu două motopompe pentru evacuarea apei dintr-o parcare demisol, în comuna Giroc. În sprijin au intervenit pompierii voluntari din comună.

În acest moment, pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timisoara intervin cu o motopompă și o electropompă pentru evacuarea apei dintr-o curte, pe strada Viorelelor, în Giarmata Vii.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara intervin cu o motopompă pentru evacuarea apei dintr-un garaj, pe strada A. Balaș, în Timișoara.

Pompierii din cadrul Stației Sânnicolau Mare intervin pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, pe DN6, în comuna Biled.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara intervin cu o motopompă pentru evacuarea apei de pe strada Fervenția II din comuna Dumbrăvița.„, au transmis reprezentantii ISU Timis.

Pe strada Musicescu a fost nevoie de interventia echipelor Aquatim, intrucat canalizarea n-a facut fata si nu a putut prelua apele care s-au revarsat pe carosabil.

In Dumbravita si Giroc au fost inundate mai multe strazi din zonele de blocuri.

Va reamintim, Timisul si intreg Banatul se afla sub avertizare Cod Portocaliu de vreme cu fenomene extreme pana duminica seara la orele 23.00.

 

Exit mobile version