Opinia Timisoarei

Strazi impanzite de mascati inarmati pana in dinti, in centru, la Timisoara! Ce se intampla?

TIMISOARA. Masuri extreme de ordine publica pe strazi la Timisoara. Mascati inarmati pana in dinti si caini special antrenati vor putea fi vazuti de timisoreni in zilele urmatoare, in tot centrul orasului.

Inspectoratul de Jandarmi al Judetului Timis anunta ca  luptatorii de la trupele speciale de interventie vor supraveghea zona centrala a orasului in perioada sarbatorilor pascale, cand au loc si Targul de Paste si alte manifestari la care vor lua parte multi oameni.

Masura a fost luata avand in vedere ultimele evenimente din capitalele Europei unde au avut loc explozii sau atentate teroriste.

Avand in vedere evenimentele cu caracter terorist desfasurate in unele capitale ale statelor europene, executate de entitati teroriste motivate de conceptii si atitudini extremiste, (de multe ori generate pe fond religios) ce determina producerea unor stari cu puternic impact social in locuri care implica aglomerari de persoane, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Timis va asigura o prezenta crescuta a efectivelor din plutonul Interventie Antiterorista si Actiuni Speciale care, executa actiuni de descurajare in spatiul public si in proximitatea locurilor de desfasurare a manifestatiilor cu public numeros, printr-o prezenta activa si vizibila si pentru a fi in masura sa asigure o reactie imediata in functie de necesitati„, au anuntat jandarmii.

Forte de ordine inarmate au putut fi observate de timisoreni si la Targul de Craciun, de anul trecut.

CITESTE: Mascati de la trupele speciale de interventie patruleaza la Timisoara, inarmati pana-n dinti! Nivel albastru de alerta terorista! FOTO si VIDEO!

Exit mobile version