Opinia Timisoarei

Strapungere totala! Ca sa nu mai fie niciun dubiu, Nicolae Robu s-a pozat in tunelul de la Michelangelo cu pantalonii suflecati. FOTO cum se vede … luminita!

TIMISOARA. Aparitie inedita a lui Nicolae Robu in tunelul de la pasajul subteran Michelangelo! Ca sa le dovedeasca timisorenilor ca tunelul e gata, primarul si-a suflecat pantalonii si s-a fotografiat sub pamant demonstrand ca se poate deja trece, prin santier, dintr-o parte in alta a ceea ce va fi din noiembrie pasajul subteran auto de la Michelangelo.

Mandru de reusita, la care a contribuit din plin un utilaj italian de mari dimensiuni, Nicolae Robu a postat fotografia pe pagina sa de Facebook, unde a reamintit si dimensiunile lucrarii.

DOVADA CA TUNELUL PASAJULUI MICHELANGELO ESTE STRAPUNS!„, a notat Nicolae Robu langa inedita poza.

Reamintesc parametrii pasajului:
a. lungime totala: 455 metri
b. lungime parte descoperita spre UVT: 188 metri
c. lungime parte descoperita spre BRD: 152 metri
d. lungime tunel: 115 metri
e. adancime tunel: 6 metri
f. latime tunel: 14 metri
g. adancime totala pereti verticali (partea vizibila + partea ingropata): 17.5 metri (cat inaltimea unui bloc cu 4 etaje!)„, a mai scris primarul Timisoarei.

Nicolae Robu a anuntat ca din noiembrie, soferii vor putea trece cu masinile pe sub intersectia de la Michelangelo, venind dinspre Universitatea de Vest spre Pestalozzi si invers.

CITESTE SI: Gata! S-a facut anuntul oficial! De cand vom putea intra cu masina prin pasajul subteran auto de la Michelangelo?

Exit mobile version