Opinia Timisoarei

Strada pietonala Marasesti, sparta pentru canale de scurgere, dupa ce opiniatimisoarei.ro a aratat ca se inunda la prima ploaie

TIMISOARA. Dupa ce www.opiniatimisoarei.ro a semnalat ca ploaia transforma strada pietonala Marasesti intr-un canal venetian, reprezentantii Primariei Timisoara au trimis muncitorii sa o sparga si sa amenajeze canale de scurgere.

CITESTE SI: Strada Marasesti, pietonala doar cand NU ploua. Apa balteste, iar timisorenii sunt nevoiti sa mearga pe langa ziduri

La nici o luna de la inaugurare, asfaltul turnat pe strada Marasesti din zona Cetate, inaugurata cu mare fast in 16 septembrie, a fost sparta de muncitori.

La prima ploaie deloc serioasa, apa pur si simplu baltea pe strada, iar timisorenii au fost nevoiti sa se plimbe pe margine, pe langa cladiri, pentru a ocoli baltile formate. Sistemul de canalizare, cu scurgeri doar la intersectii, nu a facut deloc fata. Ca sa nu fie luati prin surprindere la prima ploaie serioasa, reprezentantii Primariei Timisoara au trimis deja muncitorii sa amenajeze cateva canale de scurgere.

 

Exit mobile version