Opinia Timisoarei

Strada Marasesti, pietonala doar cand NU ploua. Apa balteste, iar timisorenii sunt nevoiti sa mearga pe langa ziduri

TIMISOARA. Strada pietonala si nu prea… Inaugurata abia duminica cu mare pompa, strada pietonala Marasesti din zona Cetate este, la prima ploaie de toamna, cam greu de traversat pentru pietoni. Acestia trebuie sa faca slalom printre balti ca sa-si continue traseul. Sistemul de canalizare nu face fata. Ce se va intampla la prima ploaie torentiala?

La orele pranzului, trecatorii  mergeau, efectiv, pe margine, pe langa cladiri, strada Marasesti fiind putin inclinata pe mijloc tocmai pentru ca apa de ploaie sa se scurga.  Aceasta insa nu se intampla intr-atat de repede, astfel ca timisorenii care au apucat sa intre pe Marasesti se vad nevoiti sa-si tina drumul drept pe margini.

Seful Directiei Tehnice, Culita Chis, a anuntat, la inaugurare, ca nu va fi nicio problema cu scurgerea apei, pentru ca strada este inclinata spre mijloc unde se gaseste sistemul de canalizare. Apa balteste insa…

Contactati telefonic, responsabilii din Primaria Timisoara au anuntat ca vor trimite un om pe teren care sa analizeze situatia strazii inundate la prima ploaie.

Exit mobile version