Opinia Timisoarei

Statuia din Piata Maria din Timisoara a fost vandalizata! Politistii au audiat un suspect

UPDATE: Oamenii legii de la Sectia 3 Politie au identificat un barbat suspect ca ar fi vandalizat statuia Fecioarei Maria din Piata Maria din Timisoara. Acesta a fost dus la audieri, insa el le-a spus politistilor ca azi noapte se afla acasa la prietena sa.

Suspectul nu recunoaste ca ar fi comis vandalismul, el sustine ca se afla la prietena lui si ca nu a trecut prin Piata Maria, astfel ca nu a putut fi retinut„, a declarat Madalina Mezdrea, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Politistii continua cercetarile in acest caz.

_______________________________________________

TIMISOARA. Statuia Sfintei Maria din piata cu acelasi nume din Timisoara a fost vandalizata. Joi dimineata, oamenii care locuiesc in zona au fost surprinsi cand au vazut ca statuia Fecioarei Maria este sparta si culcata la pamant.

Statuia Fecioarei Maria din Piata Maria din Timisoara a fost vandalizata miercuri spre joi noaptea. Nimeni nu a vazut cum s-a intamplat acest lucru, iar politistii cauta acum faptasii.

Statuia este cazuta de pe soclu. In acest moment un echipaj se afla la fata locului si cerceteaza ce s-a intamplat. Deocamdata nu stim mai multe amanunte„, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Georgina Velicu, purtator de cuvant al Politiei Locale Timisoara.

Recent, statuia Feciarei Maria a fost renovata.

Monumentul din Piata Maria a fost ridicat in anul 1906 in locul in care legenda spune ca a fost tras pe roata Gheorghe Doja, conducatorul rascoalei taranesti de la 1514.

Exit mobile version