Opinia Timisoarei

Sprijin din Italia pentru ACS Poli?

Ermano Zacchini, italianul care a intermediat finantarea lui Poli la inceptul anilor ’90 de catre  firma  Sira Bimetal  a asistat la amicalul de astazi al lui ACS Poli.

 Zacchini se va intalni maine cu conducatorii lui ACS Poli pentru a vedea daca ar putea ajuta clubul intr-un fel sau altul. “Eu de la Timisoara nu am lipsit niciodata, in fiecare luna vin aici , dar  m-am indepartat din ’98-’99 de club pentru ca nu eram de acord cu aventurile in care s-a bagat clubul si din cauza carora treptat-treptat ati ajuns la nivelul la care sunteti acum. Acum m-a invitat la meci prietenul meu Visan , m-am intalnit cu unii vechi conducatori ai lui Poli si m-au invitat maine sa stam de vorba daca pot sa fac ceva pentru ei. Vedem maine ce mi se cere si o sa le spun ce pot sa fac”, a spus Zacchini.

Italianul care a sprijinit  Poli si in 1997 considera Poli nu ar trebui sa mai apartina de un singur patron:”Cand e prea multa graba, nu se construieste substantial , se baga clubul  in tot felul de aventuri, fie cum a fost  cu domnul Zambon, fie cu Iancu si nu este bine. Clubul trebuie sa fie statornic , nu trebuie sa fie la cheremul unei singure persoane, care trage numai la interesele lui si alaturi de care echipa o duce bine un an, doi sau trei dupa care cade din nou in prapastie”, a mai spus Zacchini.

Ermano Zacchini crede ca proiectul ACS Poli are nevoie de multa rabdare. “Daca se grabeste si  se vor imediat rezultate, nu se poate. Daca in doi-trei ani se incearca sa se construieasca clubul de la radacina, se poate. Clubul porneste de la zero anul acesta, chiar daca joaca in Divizia B”

Exit mobile version