Opinia Timisoarei

Spre Schengen pe fasia verde. Cum au fost gasiti patru barbati la marginea judetului Timis

TIMISOARA. Politistii de frontiera de la Cruceni, judetul Timis, au depistat patru barbati din Kosovo care au incercat sa intre ilegal in Romania, pe fasia verde, pe jos.

CITESTE SI: Antalya, Creta, Zakynthos, Skiathos, Sharm El Sheikh, Hurghada sau Hammamet. Zboruri de vacanta direct de pe Aeroportul Timisoara vara asta. Vezi programul 

Vineri seara s-a intamplat. Politistii de frontiera de la Cruceni care supravegheau frontiera de stat au observat la aproximativ 200 de metri de linia de frontiera, patru oameni care se deplasau pe jos, dinspre Serbia spre Romania. Au fost imediat preluati si dusi la sediul Politiei de Frontiera pentru a fi cercetati.

In urma verificarilor, politistii de frontiera au stabilit ca cei patru barbati sunt din Kosovo, trei adulti cu varste cuprinse intre 24 si 48 de ani si un dolescent de 17 ani. Barbatii au declarat ca s-au deplasat pe jos, pe camp si ca doreau sa ajunga in tari din vestul Europei. Acestia au incercat sa treaca frontiera din Serbia in Romania, pe jos, intrucat aveau interdictie de a intra in Spatiul Schengen.

CITESTE SI: 7 milioane de lei vor fi alocati de la bugetul local pentru Spitalul de Copii din Timisoara. Guvernul a prevazut si el bani in bugetul national pe 2019 

In cauza, politistii de frontiera fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, cei patru cetateni din Kosovo fiind preluati de autoritatile de frontiera sarbe in baza acordului de readmisie.

Exit mobile version