Opinia Timisoarei

Sport gratis pentru toata lumea! Terenurile din curtile scolilor din Timisoara, la liber

TIMISOARA. Vrei sa faci sport si nu ai gasit locul perfect pentru alergat, pentru jucat fotbal sau baschet? Avem o veste buna! Oficialii Primariei Timisoara au decis sa ofere acces gratuit tuturor timisorenilor la terenurile de sport din curtile scolilor.

Primarul Nicolae Robu le cere tuturor directorilor de scoli sa deschida portile scolilor dupa-amiaza si sa le lase asa pana la lasarea intunericului.

„Tinerii din mai multe cartiere au solicitat sa poata avea acces la terenurile de sport din incinta unitatilor scolare, de cele mai multe ori acestea fiind singurele existente in cartierul lor. Am decis ca, incepand din data de 1 iulie 2015, toate terenurile de sport ale unitatilor scolare ale municipiului Timisoara sa aiba acces liber pentru orice persoane doritoare sa practice sportul dupa terminarea orelor si pana la lasarea intunericului”, le transmite Robu sefilor institutiilor scolare.

Potrivit reprezentantilor primariei, municipalitatea va asigura costurile pentru intretinerea terenurilor.

„Va rog sa puneti in practica decizia mea si sa nu ezitati sa imi aduceti la cunostinta nevoile scolii pe care o conduceti cu increderea ca veti gasi din partea mea tot suportul pe care Primaria Municipiului Timisoara il poate acorda”, a mai transmis Robu.

Exit mobile version