Opinia Timisoarei

Spitalul din Banat in care familiile nu-si mai pot vizita bolnavii oricand doresc

A fost luata o masura suplimentara de protectie. Apartinatorii nu mai intra cand doresc sa viziteze pacientii dintr-un spital din Banat.

CITESTE SI: Cartierul din Timisoara unde se fumeaza ‘iarba’ noaptea pe strazi 

Este vorba de Spitalul Judetean din Resita, a carui conducere a luat decizia de a restrictiona intrarile rudelor la bolnavi. Masura a fost impusa de noul manager care vrea in acest fel sa reduca aglomeratia din unitatea medicala si sa-i protejeze pe bolnavi.

In sedinta comitetului director s-a stabilit urmatorul program de luni pana vineri intre orele 13-15 si 19-20, iar sambata si duminica cei interesati isi pot vizita rudele de la ora 13-18. Mentionez un lucru foarte important, pacientii au obligatia de a-si informa familia despre orele de vizita, intrarea apartinatorilor fiind interzisa in restul zilei, in timpul programului de lucru. Toate aceste demersuri sunt pentru o buna desfasurare a activitatii medicale si pacientul sa beneficieze de o ingrijire cat mai buna”, a declarat pentru radioresita.ro purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Carmen Brumar.

CITESTE SI: Vestea atat de asteptata despre Centrul de Mari Arsi de la Timisoara! Cand se deschide? Anuntul ministrului Sanatatii 

Spitalul Judetean Resita asigura asistenta medicala pentru cei 300.000 de locuitori ai judetului Caras Severin.

Exit mobile version