Opinia Timisoarei

Spiritul civic n-a murit la Timisoara. Talhari prinsi de cetateni, imediat dupa ce au atacat o femeie pe strada

TIMISOARA. Doi indivizi care au incercat sa jefuiasca o femeie au fost prinsi la scurt timp trei timisoreni cu spirit civic.

CITESTE SI: Garda de Mediu, controale la sange. 20.000 de lei amenda pentru mormanele gunoaiele gasite nu departe de Timisoara

Totul s-a intamplat in noaptea de marti spre miercuri, pe strada Teatrului, din zona Flavia-Aurora, la Timisoara. Doi tineri, in varsta de 18, respectiv 19 ani, s-au repezit asupra unei femei si au incercat sa ii smulga telefonul. Cum nu au reusit, cei doi au luat-o la sanatoasa. Iubitul tinerei a pornit imediat in urmarirea celor doi atacatori.

Intre timp, omul a sunat la 112 si a transmis ca se afla pe urmele infractorilor. Pe bulevardul Dambovita, alti doi timisoreni l-au vazut pe barbat ca alearga dupa talhari si au intervenit si ei, reusind sa ii opreasca pe fugari si sa ii imobilizeze pana la sosirea politistilor.

Oamenii legii i-au preluat pe cei doi si i-au dus in Arest. Acum politistii fac cercetari pentru a vedea daca talharii au mai savarsit si alte infractiuni.

Exit mobile version