Opinia Timisoarei

Spicuiri din CV-ul primarului Timisoarei, Nicolae Robu, publicat pe Facebook: Mi se spune ‘Tata Robu’

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu isi scoate a mia oara functiile la inaintare. Cand munca rutinata de la Primaria Timisoara il plictiseste cateodata sau cand nu are de inaugurat vreo asfaltare proaspata, edilul isi face timp sa se laude pe Facebook. Chiar in timpul programului de lucru sau in pauza de masa. Nicolae Robu face ce face si ii jigneste din nou pe timisorenii care il critica: ii numeste „oameni de nimic”. In plus, se arata convins ca majoritatea romanilor duc lipsa de onoare.

Joi, imediat dupa ora 12:00, intaiul gospodar al Timisoarei le-a transmis un mesaj urias fanilor de pe Facebook. Pe toate grupurile si paginile pe care le administreaza. Primarul si-a trecut toate functiile detinute in viata, din toate domeniile. In plus, dezvaluie ca se mandreste ca studentii ii spun „Tata Robu„.

Nicolae Robu considera ca doar el si alti cativa romani mai au onoare si buna reputatie, considerand aceste valori pe cale de disparitie in societatea romaneasca. Asadar, ce sa intelegem din cele postate de primarul Timisoarei? Restul romanilor nu au onoare?

Redam in intregime mesajul primarului!

Exit mobile version