Opinia Timisoarei

Spectacol pe strazile din Italia, unde Lamborghini a aniversat 50 de ani. GALERIE FOTO!

Sute de automobile marca Lamborghini din toate epocile au fost scoase pe strazi si au traversat zilele trecute Italia, cu ocazia aniversarii a 50 de ani a constructorului.

Masinile au format un convoi pe strazi si au fost admirate de italieni, dar si de turistii aflati la acele momente in Italia. Marele Turneu al Lamborghini a inceput zilele trecute si s-a incheiat sambata la sediul constructorului, in apropiere de Bologna.

S-au adunat soferi din 29 de tari diferite, au anuntat organizatorii, cea mai mare delegatie fiind a Marii Britanii, cu 71 de autoturisme de lux, urmata de cea a Germaniei, Italiei si Elvetiei, care numara fiecare cate 30 de bolide. Au fost reprezentate si Indonezia, Japonia, Kuweit, Singapore, Coreea de Sud, Tunisia si Ucraina.

Aniversarea producatorului auto de lux a reunit cele mai multe masini ale brandului, intr-o incursiune de 6 zile si 1.200 kilometri prin Italia, traversand Roma, Pisa si Bologna.

Lamborghini si-a inceput activitatea in 1948 cu fabricatia de tractoare. Compania a inceput sa fabrice automobile de lux abia in 1963. Astazi, Lamborghini numara 120 de dealeri in intreaga lume si face parte din grupul german Volkswagen.

Exit mobile version