Opinia Timisoarei

Spectacol pe patru roti la Romania Grand Prix Timisoara 2011! VEZI FOTO din competitie si de la premiere!

___________________________________________________________________________________

Pentru cateva ore, centrul Timisoarei s-a transformat astazi intr-un imens circuit de raliu. O noua etapa a Campionatului National de Circuit Viteza Urban s-a desfasurat in zona Modex. Concurentii prezenti la Romania Grand Prix Timisoara 2011, au avut de parcurs cat mai repede perimetrul cuprins de strazile Michelangelo – Nikolaus Lenau – parcarea Modex.

Cum era de asteptat lupta s-a dat intre Florin Staici si Alexandru Krepelka care au facut un adevarat spectacol. In prima mansa primul a obtinut un timp de 2,31 minute, in timp ce Krepelka a obtinut 2,40. Mansa a doua a fost un adevarat show.

Pe circuitul care a semanat cu circuitul de la Monte Carlo s-a abatut ploaia astfel ca pilotii care nu au avut cauciucuri adaptate la conditiile meteo au avut mari probleme in a-si stapani bolizii.

Flicurile, drifturile si derapajele pe ploaie i-au extaziat pe cei peste 1000 de spectatori veniti la spectacolul automobilistic. Echipajul redactiei Opinia Timisoarei a impresionat reusind sa se bata la primele locuri ale competitiei.

Foto: Ervin Boer

Exit mobile version