Opinia Timisoarei

Spectacol in derby-ul de la Odorhei. CFR Timisoara rateaza ocazia de a urca pe locul 2 in clasament

TIMISOARA. CFR Timisoara a fost invinsa de FK Odorheiu Secuiesc in derby-ul etapei a XII-a a primei ligi de futsal, dupa ce a avut 3 goluri avantaj.

CITESTE SI: Apa oprita la Timisoara si in judet la inceput de saptamana. Programul interventiilor Aquatim 

Prima repriza a fost una foarte echilibrata, cu un singur plus in favoarea formatiei timisorene, care a inscris o data prin Nemitanu si a stabilit si scorul pauzei.

In partea a doua banatenii au fost surprinsi in primele minute, iar Odorheiul a egalat prin Andor Balint, insa dupa nici un minut capitanul Ilas a readus CFR-ul in avantaj. Pana la jumatatea reprizei secunde timisorenii au mai punctat de alte doua ori, prin acelasi fotbalist, Andrei Nemitanu. La 4-1, Odorheiul si-a dat seama ca nu mai are ce pierde si a inceput sa joace cu portar-jucator, iar in interval de 2 minute a reusit sa faca 4-3 prin Levente Tanko si Richard Iszlai.
A fost momentul in care si CFR-ul a incercat sa joace in acelasi stil, dar dupa o minge recuperata in apropierea portii ardelene a dus la un contraatac finalizat cu gol, iar Odorheiul a egalat prin acelasi Andor Balint, 4-4.

Cu mai putin de 5 minute ramase din joc, Odorheiul a reusit sa inscrie golul 5, dupa ce mingea respinsa de portarul Lungu l-a lovit pe Nemitanu si a ajuns la Levente Tanko, care a trimis-o in plasa.
Pe final cfr-istii au riscat din nou si au jucat cu Ilas in rol de portar, incercand sa obtina egalarea, insa au mai pierdut o data mingea la mijlocul terenului si s-a facut 6-4 pentru gazde, gol reusit de acelasi Tanko, ce a stabilit si scorul final.
Formatia timisoreana mai are un meci de jucat in 2022, pe teren propriu, impotriva Luceafarului Buzau.

Exit mobile version