Opinia Timisoarei

Spectacol doar in tribune. Politehnica Timisoara si Rapid au incheiat partida frateste. Foto

TIMISOARA. Poli si Rapid se iubesc la infinit, dar pe dreptunghiul verde si magic a cazut si sange. Chereches a fost accidentat grav in debutul partidei de Bajan, care a fost apoi eliminat, dar gazdele nu au avut curajul de a tinti victoria in fata a aproape 10.000 de spectatori.

 

CITESTE SI: Pista de biciclete dintre Timisoara si granita cu Serbia, marul discordiei intre Primarie si Consiliul Judetean. Pana acum n-a vrut-o nimeni 

Cu un om mai putin, Rapidul a avut initiativa si si-a creat mai multe ocazii in prima repriza, in timp ce trupa viola a fost destul de timida in exprimare, bazandu-se mai mult pe aparare, ca de obicei.

Partea secunda a fost mai deschisa, Rapidul a continuat sa fie in prim plan, dar Murariu a fost de neoprit. Banatenii nu au prins o zi buna in atac, iar Axente si Ignea, jucatori de la care se astepta mai mult, au dezamagit.

Pana la urma s-a incheiat, asa cum s-a inceput, in sunetul frumos al celor doua galerii si cu un 0-0 care nu ajuta nicio echipa, dar cu un punct care poate conta la un moment dat.

ASU Politehnica: Murariu – C. Jurj, Mera (cpt.), Scutaru, Chereches (Sg. Popovici 11′) – D. Codrea (Vidrasan 64′), A. Ignea – Saulescu, Trip (Sofran 76′), Al. Munteanu – Axente
Antrenor: Octavian Benga

Rapid: Popa – Bajan, Mallo, Al. Iacob (cpt.), Goge – Lazar, Djuric – Sefer (G. Cretu 86′), Alami (Draghiceanu 67′), Hlistei – Labeau (Bonnin 11′). Antrenor: Daniel Pancu

In runda viitoare, Politehnica va juca in deplasare impotriva unei formatii care lupta sa evite pozitiile retrogradabile, Concordia Chiajna.

Exit mobile version