Opinia Timisoarei

SPECTACOL! ASU Poli Timisoara, cu un pas in Liga 3, dupa un succes clar cu Lupac

TIMISOARA. Atmosfera de mare sarbatoare in centrul orasului. Si nu degeaba, echipa suporterilor, ASU Poli Timisoara, a avut cel mai important meci de la infiintare, turul barajului de promovare in Liga 3, impotriva campioanei din Caras-Severin, Vointa Lupac.

Peste 2.000 de suflete au batut la unison pentru trupa alb-violeta, la un meci la care a fost prezent chair si seful FRF, Razvan Burleanu.

Nu a fost insa floare la ureche, cel putin nu in prima parte, cand „croatii” din Caras au dat o replica pe masura. Au marcat repede prin Mezin cu un sut imparabil si au inchis mult timp spatiile spre poarta lui Petrut.

Odata cu trecerea timpului, „baietii in ghete” si-au intrat in „picior” si au dus diferenta la una rezonabila. A fost insa doar 1-1 la pauza, Draghici punctand pentru gazde, iar descatusarea a venit in partea secunda.

Ilie, Ghinescu, din nou Draghici si Gavriluta au urcat scorul la 5-1, o diferenta confortabila inainte de meciul retur, programat peste o saptamana la Lupac. Acelasi Draghici a ratat si un penalty in minutul 90, dar chiar si asa, Poli este cu un picior in Liga 3.

Iar atmosfera ca sambata pe Stiinta, mai rar… aviz celor care spuneau ca „proiectul suporterilor” va muri rapid!

Exit mobile version