Opinia Timisoarei

Spargeri de masini in serie la Timisoara, printr-o metoda imbatabila! Cate autoturisme a reusit sa prade un hot intr-o singura noapte?

TIMISOARA. Le-a deschis simplu si rapid, s-a strecurat inauntru si a luat tot ce i s-a parut de valoare! Un hot din Timisoara a reusit performanta de a sparge nu mai putin de 6 masini intr-o singura noapte, in zona Lipovei.

La ultima dintre ele insa, a fost observat de proprietar, care a sunat imediat la numarul de urgenta 112 sa ceara ajutor. Jandarmii au venit in mare graba la adresa indicata.

Pa baza descrierilor pagubitului, oamenii legii au pornit in cautarea spargatorului. In zona, jandarmii au gasit in total 6 autoturisme ce fusesera pradate in noaptea de 8 spre 9 august.

La scurt timp, pe o strada din apropiere au identificat un tanar de 27 de ani care corespundea semnalmentelor oferite de soferul a carui masina cazuse victima hotului.
In buzunarele suspectului, jandarmii de la Gruparea Mobila Timisoara au descoperit o surubelnita si o sfoara. Cu ajutorul lor, tanarul forta portierele si anula sistemul de inchidere. Unde nu reusea fara zgomot, spargea  unul dintre geamuri.

Barbatul a fost dat pe mana politistilor care i-au intocmit dosar penal.

Exit mobile version