Opinia Timisoarei

Spargatori din Timis, ajunsi vedete pe internet! Au fost filmati in actiune, cand dadeau lovitura. VIDEO!

LUGOJ. Jaf ca in filme intr-un magazin din Lugoj. Dupa ce in urma cu cateva zile, niste hoti au dat spargerea intr-un magazin, cele patru camere de supraveghere montate de proprietar au scos la iveala imagini importante care ilustreaza felul in care si-au pregatit jaful si cum au actionat.

Pe imagini poate fi vazut cum, in jurul orei 3.00,  unul dintre hoti  sare un gard din spatele magazinului, apoi un altul forteaza un geam, dupa care paraseste curtea si revine cu o unealta. Dupa ce au reusit sa forteze fereastra, cei doi, avand fetele acoperite pentru a nu fi recunoscuti, au patruns in magazin. Fara niciun stres, hotii au cautat prin sertare bani, dupa care s-au servit cu pachete de tigari de pe rafturi, noteaza redesteptarea.ro. Au umplut o sacosa si au azvarlit-o peste gard. Apoi, au recuperat-o si dusi au fost, impreuna cu alti doi complici, cu o masina.

Politistii lugojeni i-au prins pe cei doi spargatori la scurt timp dupa ce au dat lovitura. Imaginile furtului, surprinse de camerele de supraveghere, insa, au ajuns pe internet.

In aceeasi noapte, hotii au mai dat o lovitura la o pravalie din Racovita. Au avut insa ghinion si cineva i-a vazut si a dat alarma. Politistii au pornit in urmarirea lor, au organizat filtre pe strazile din Lugoj si, in cele din urma, au reusit sa puna mana pe ei, dupa ce le-au blocat masina in trafic, pe o strada.

CITESTE SI: Urmarire ca-n filme a politistilor dupa hoti pe strazile din Lugoj. Cum s-a terminat goana nebuna?

Exit mobile version