Opinia Timisoarei

Spargatori de masini, filmati pe cand dadeau atacul langa Timisoara. Unul a fugit pe trotineta. Fratia furtului de la Giroc, oprita de politisti. Video

TIMISOARA. Luau la rand autoturismele si verificau daca au portierele ori portbagajul descuiate. In puterea noptii si chiar ziua in amiaza mare, spargatori de masini au fost surprinsi de camerele de supraveghere in parcari din Giroc in timp ce… testau daca soferii au fost sau nu prevazatori.

CITESTE SI: Afacere de familie cu tinere fortate sa faca amor pe bani la Timisoara, nimicita de procurorii DIICOT. Video

Actiunea hotilor a fost filmata in mai multe zone din comuna de langa Timisoara. In unele cazuri actionau in echipa de doi, alteori singuri.

Pe ultimele imagini surprinse pe o strada se poate vedea cum unul dintre ei, purtand masca de protectie pe fata, incearca sa deschida masinile si reuseste sa scoata din ele diferite lucruri. Mai mult, hotul a fost filmat cand sare si intr-un balcon al unui apartament de la parter de unde insfaca o trotineta si scule lasate la vedere. Apoi dispare cu prada, pe doua roti.

VIDEO: George Stefanita

Politistii din Giroc au pornit pe urmele hotilor, iar la scurt timp i-au prins, pe rand. Este vorba despre doi frati.

Unul a fost ridicat din Giroc, celalalt de la o adresa din Timisoara. Amandoi au fost arestati preventiv pentru 30 de zile si sunt cercetati pentru furt calificat in forma continuata.

Exit mobile version