Opinia Timisoarei

Sosea crapata in Timis, la doar 3 luni de la inaugurare!

TIMIS. E deja praf! Drumul ce leaga Lugojul de Hezeris e plin de crevase la doar 3 luni de cand a fost dat in folosinta. La momentul inaugurarii, in 25 noiembrie anul trecut, presedintele CJT Titu Bojin anunta ca, desi termenul de finalizare era de 8 luni, soseaua a fost executata mai repede de constructor, doar in 6.

Chiar inainte de a fi gata, pe acest tronson se inregistrasera mai multe probleme, insa administratia judetului dadea asigurari ca toate vor fi rezolvate de catre firma de constructii, intrucat soseaua e in garantie.
Astazi, pe anumite portiuni, asfaltul e crapat, iar aparitia gropilor e iminenta, noteaza lugojinfo.ro.

Potrivit presedintelui Consiliului Judetean Timis Titu Bojin, soseaua va intra in aceasta primavara in reparatii, pe cheltuiala firmei care a reabilitat-o.

Drumul e in garantie, voi trimite echipa in inspectie. Nu stiu ce s-a intamplat, dar voi afla. In mod cert, drumul va fi reparat de catre constructor intrucat are aceasta obligatie prin contract, deoarece soseaua e in garantie cativa ani„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Titu Bojin, presedintele CJ Timis.

Exit mobile version