Opinia Timisoarei

Sorin Grindeanu: ‘Vreau Gara din Timisoara sa fie bibelou. Ati fost in gari din afara Romaniei? Da? Asa vreau Gara din Timisoara!’

TIMISOARA. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, s-a interesat de lucrarile la Pasajul Solventul din Timisoara si i-a cerut directorului Regionalei CFR Timisoara, Ion Stoichescu, sa faca investitii la Gara din Timisoara, astfel incat aceasta sa arate ca un ”bibelou” atunci cand orasul va fi Capitala Europeana a Culturii.

CITESTE SI: Sorin Grindeanu, noul ministru al Transporturilor, anunta ca va fi din 2 in 2 saptamani pe santierul de pe Centura Sud Timisoara 

Sorin Grindeanu s-a interesat cum poate sa impulsioneze lucrarile la Pasajul Solventul din Timisoara.

Gasiti solutii care sa nu duca in procese, sa mearga in line tot si daca e nevoie de HG imi spuneti, ca sa fim blindati, da?”, a spus Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a cerut ca Gara din Caransebes, orasul sau natal, dar si cea din Timisoara, sa fie reabilitate.

As vrea sa prindeti gara din Caransebes pe reabilitare (…) Cand vedem reabilitata Gara din Timisoara ca si gara unei viitoare Capitale Culturale Europene? Mie sa imi spuneti cu ce sa va ajut, astfel incat sa avem o gara decenta in Timisoara. Nu glumesc! Pare in continuare din alta epoca, chiar daca s-au mai facut anumite lucrari. Ati fost in gari din afara Romaniei? Da? Asa vreau Gara din Timisoara! Mie imi spuneti, repet, cu ce pot sa impulsionez lucrurile, astfel incat sa se intample”, le-a transmis Grindeanu celor de la CFR.

Ministrul a mai subliniat ca peste doua saptamani se va intoarce la Timisoara si va avea o noua discutie despre Gara Timisoara cu responsabilii Regionalei CFR.

Peste doua saptamani ne vedem din nou, vreau sa imi spuneti care este datoria Ministerului Transporturilor fata de dumneavoastra ca sa impulsionati lucrurile, vreau sa prindeti tot ce inseamna gara din Timisoara, sa fie bibelou. Noi vom fi Capitala Culturala Europeana. Gara trebuie sa fie un exemplu pentru Romania. Imi spuneti ce nu e prins pe reabilitare, ce putem face rapid si toate lucrurile despre acest proiect despre care se vorbeste din perioada in care eram viceprimar”, a mai spus Grindeanu.

Va reamintim, Sorin Grindeanu s-a aflat la Timisoara, sambata, in prima sa iesire publica de la preluarea Ministerului Transporturilor.

 

Exit mobile version