Opinia Timisoarei

Sorin Grindeanu, sef la ANCOM

Plenul reunit al Parlamentului a aprobat marti, cu 270 de voturi „pentru” si 117 „impotriva”, numirea lui Sorin Grindeanu in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).

CITESTE SI: ‘Mai bine mor, decat sa ma mai duc la scoala’. Fenomenul teribil ce afecteaza sute de copii din Timisoara 

Nominalizarea lui Grindeanu pentru aceasta functie a fost transmisa Parlamentului de premierul Mihai Tudose.

In primul rand, dati-mi voie sa le multumesc colegilor parlamentari pentru incredere. E un domeniu in care am activat, este domeniul unde am terminat si facultatea si masteratul„, a spus Grindeanu, dupa ce a fost numit in functie.

Intrebat daca s-a impacat cu Dragnea, el a raspuns: ”Am dialog, un dialog din punctul de vedere al Parlamentului si sper eu ca presedinte ANCOM. Nu e vorba de iertat Liviu Dragnea pe Sorin Grindeanu sau Sorin Grindeanu pe Liviu Dragnea, cred ca nici nu intereseaza pe foarte multa lume, important e sa functioneze institutiile”.

In privinta contestatiei la decizia CEx al PSD de a-l exclude din partid, Grindeanu a spus: ”Nu mai sunt, avand in vedere ca unul din criterii pe care le ai daca vrei sa devii presedinte ANCOM e sa nu faci parte dintr-un partid politic. In acest moment nu fac parte, fiind, asa cum stiti, exclus. Sigur ca am facut acea contestatie in vara, care nu-si mai are rostul”.

Fostul premier Sorin Grindeanu a primit in urma cu doua saptamani aviz favorabil pentru a ocupa functia de sef al ANCOM din partea Comisiei economice a Senatului si Comisiei pentru tehnologia informatiei din Camera Deputatilor.

Exit mobile version