Opinia Timisoarei

Sorin Grindeanu se bate in declaratii cu colegul din USL, Nicolae Robu: „Nu mai putem da bani la Poli fara o baza legala!”

TIMISOARA. Viceprimarul Timisoarei, Sorin Grindeanu spune ca banii din bugetul local trebuie dati pentru acoperirea subventiei la incalzire si nicidecum sa fie alocati pentru echipa de fotbal Poli Timisoara, contrar dorintelor unor colegi de coalitie.

Recent, Nicolae Robu, presedintele PNL Timis si coleg de coalitie in USL cu Sorin Grindeanu, a declarat ca bugetul local ar trebui sa sustina in continuare echipa de fotbal Poli Timisoara. Desi in coalitie, Sorin Grindeanu, prim-vicepresedinte al PSD si viceprimar al orasului, nu poate fi de acord cu aceasta idee.

„Cei care cer bani la sport sa vina sa imparta ei actualul buget al saraciei. In Timis, gigacaloria e la un prag ridicat. Nu ne putem permite sa ducem banii in alta parte si sa ridicam pretul la facturare. Nu sunt de acord sa dam banii la alte domenii, indiferent daca se numeste Poli sau altcumva”, a declarat Sorin Grindeanu.

Prim-vicepresedintele PSD Timis a adaugat ca a urmarit „epistolele unor oameni vizavi de subiectul Poli”, facand referire la scrisorile trimise, in contradictoriu, de Nicolae Robu si viceprimarul taranist Adrian Orza pe tema clubului de fotbal.

„Nu mai putem da bani la Poli fara sa avem o baza legala. Nu am considerat niciodata ca Poli este o prioritate pentru Timisoara. Cat timp va exista o implicare a politicului, nu se va rezolva situatia la Poli. Timisorenii trebuie sa simta ca le apartine acest club, atata timp cat se dau bani de la buget”, a mai spus Grindeanu.

Exit mobile version