Opinia Timisoarei

Sorin Grindeanu, despre decizia Senatului de a majora lefurile parlamentarilor si primarilor: Pentru mine a fost o surpriza. Sunt convins ca a fost o greseala. Camera Deputatilor are sarcina de a indrepta aceasta greseala

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, la Timisoara, ca nu este de acord cu decizia colegilor sai senatori de a majora indemnizatiile parlamentarilor si primarilor si si-a exprimat speranta ca a fost o greseala. Grindeanu a mai precizat ca în perioada urmatoare Camera Deputatilor are sacina de a îndrepta aceasta greseala.

CITESTE SI: Sorin Grindeanu, la congresul drumarilor de la Timisoara: Desemnam astazi constructorii pentru bucata de autostrada lipsa Lugoj – Deva, sectorul cu tuneluri pentru ursi 

Sorin Grindeanu a precizat ca pentru el a fost o surpriza votul colegilor sai din Senat care au votat majorarea indemnizatiilor parlamentarilor si primarilor.

Pentru mine a fost o surpriza votul din Senat de ieri, dar camera decizionala e Camera Deputatilor. Am discutat cu liderul de grup (Alfred Simonis – n.r.), ati vazut decizia PSD, sunt convins ca a fost o greseala in Senat si ca va fi indreptata in Camera Deputatilor”, a declarat Sorin Grindeanu.

Social-democratul a mai precizat ca propunerea a fost facuta de UDMR si preluata de ceilalti senatori.

Daca am inteles, in Senat a fost o propunere a UDMR, preluata de ceilalti. Spiritul acesta de a vota tot ce vine din partea unei formatiuni din coalitie, nu e corect. De aceea, Camera Deputatilor are sarcina de a indrepta acesta greseala, fiind si camera decizionala”, a mai adaugat Grindeanu.

Foto: Arhiva

Exit mobile version