Opinia Timisoarei

Sorin Grindeanu, in campanie electorala in Calea Sagului

Viceprimarul Sorin Grindeanu, anuntat cu taraita ca viitor candidat al PSD la Primaria Timisoara, a inceput deja sa se laude prin oras cu realizarile sale, desi nu s-a stabilit ca el va fi candidatul USL la primarie.

Edilul a scos din buzunar o suma frumusica de bani sa printeze cateva sute de flyere, pe care le-a pus mai apoi in cutiile postale ale timisorenilor din Calea Sagului. De ce in Calea Sagului? Pentru ca s-a laudat cu asfaltarea bulevardului Constantin Brancoveanu. In flyerul din imaginea alaturata, Grindeanu aminteste de reparatii la aproape toate strazile din Calea Sagului, punand accentul pe: „am initiat”! „Dialogul cu dumneavoastra, locuitorii acestei zone, ne-a determinat sa va preluam multe dintre propunerile facute si sa actionam. Astfel, am modernizat si reabilitat obiective importante pentru aceasta parte a Timisoarei. (…) Cu incredere, pentru Timisoara, viceprimar Sorin Grindeanu”, spune edilul in fluturas.

Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, reactioneaza si el si spune ca a inceput deja campania electorala. „Va spun sincer, nu cred ca este corect ceea ce se face, pentru ca o persoana isi aroga meritele unei intregi echipe, isi aroga merite care au fost fundamentate pe actiuni demarate cu mult inainte de preluarea functiei de catre respectiva persoana. Eu nu m-am implicat in acest lucru, pentru ca am incredere ca timisorenii stiu cine ce face si, ca atare, cred ca e o campanie prematur inceputa”, a marturisit Ciuhandu.

________________________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version