Opinia Timisoarei

Sorin Grindeanu, anunt de ultima ora despre DEMISIA Guvernului, chiar in timpul protestelor de la Timisoara si din tara

Premierul Sorin Grindeanu a facut o declaratie, in cadrul unei interventii la un post de televiziune, in care a vorbit despre o eventuala demisie a Guvernului.

CITESTE SI: Timisoara ii multumeste lui Liviu Dragnea in strada printr-un gest uimitor! Ce fac acum 40.000 de oameni in Piata Victoriei?  

Am urmarit cu foarte mare atentie toate luarile de pozitie, fie ca au fost sustinatori in ceea ce noi am facut ca actiuni, fie ca au fost protestatari. Nu ai cum sa nu ramai sensibil la aceste lucruri, si la argumentele pro si la argumentele contra (…). Demisia Guvernului in acest moment nu intra in calculele noastre pentru ca avem o obligatie pe care, pana la acest moment, ne-am indeplinit-o, si anume obligatia de a pune in practica programul de guvernare”, a afirmat premierul, fiind intrebat daca intentioneaza sa demisioneze.

CITESTE SI: Guvernul Grindeanu a abrogat Ordonanta 13 de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala

Sorin Grindeanu a mai spus ca toti cei responsabili au datoria de a detensiona situatia din tara.

Cu totii avem datoria in a incerca sa detensionam situatia, sa revenim la tot ceea ce inseamna normalitate si sper ca apelul meu, apelul colegilor mei, a tuturor celor care sunt oameni responsabili si oameni care isi doresc sa revina la o stare de fapt normala sa conteze si sa se intimple acest lucru”, a conchis premierul.

Guvernul a abrogat, duminica, OUG 13/2017 privind codurile penale, insa protestele continuta.

CITESTE SI: Surpriza din Muntii Banatului! Descoperirea facuta in zapada 

Declaratia premierului Sorin Grindeanu a avut loc chiar in timpul protestelor din tara, dar si din Timisoara, orasul familiei sale. La Timisoara, in Piata Operei s-au adunat aproximativ 40.000 de oameni care striga impotriva Guvernului, canta si aprind lanternele telefoanelor mobile. Piata Operei este mai plina ca niciodata la acest protest, iar oamenii poarta steaguri tricolore.

Exit mobile version