Opinia Timisoarei

Sorin Blejnar: Un lider PSD a sustinut-o pe Gabriela Ionescu pentru postul de directoare la Finantele din Timis!

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, a declarat, la emisiunea „Sub semnul intrebarii” de la postul de televiziune B1, ca un lider al PSD a fost primul care a sustinut-o pe Gabriala Ionescu pentru postul de director al Directiei Generale a Finantelor Publice Timis.

Sorin Blejnar a aratat printr-un document intitulat „Propuneri nominale ale organizatiei Judetene PSD pentru ocuparea functiilor de conducere a institutiilor deconcentrate din judetul Timis”, ca directoarea de la Directia Generala a Finantelor Pubice din Timis, Gabriela Ionescu, a fost propunerea facuta de Ilie Sarbu. [Codul saptamanii: 222]

„Ii duceam cu zaharelul, au sunat toti, de la toate partidele. Voiau sa vina la mine sa bea o cafea. Le-am raspuns, pentru ca e telefon de serviciu si e si un gest de politete. Dar i-am dus cu zaharelul” a declarat Blejnar.

Fostul sef ANAF a mai aratat ca dosarul contine documente venite de la alte structuri ale statului care au tras cateva semnale asupra unor oameni, pe care ulterior i-a schimbat din functii.

Gabriela Ionescu a fost condamnata la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita.

Exit mobile version