Opinia Timisoarei

Soprana Diana Pap din Timisoara – protest pe un wc in plina strada. FOTO!

TIMISOARA. Aproape 100 de like-uri si zeci de comentarii. Asta a adunat protestul unei soprane din Timisoara, importalizat intr-o fotografie incitanta postata pe propriul cont de Facebook.

Aceasta s-a lasat pozata cu blugii in vine, asezata pe o scoica de wc ce fusese aruncata pe o strada, la doi pasi de centrul Timisoarei.

Frumoasa soprana s-a aratat indignata de faptul ca oamenii pot arunca asa ceva in plina strada, intr-un oras care se vrea capitala culturala a Europei si s-a gandit sa protesteze.

Si-a dat pantalonii jos si s-a asezat pe wc, starnind uimirea unora care priveau de la ferestre scena. Pozele au fost facute chiar de mama tinerei, iar apoi soprana le-a postat pe reteaua de socializare, unde a iscat vii si numeroase reactii.

Unii au felicitat-o, altii s-au aratat indignati de gestul ei.

Cert este insa ca, la scurt timp, scoica de toaleta aruncata de un cetatean cu mult tupeu si nesimtit, a disparut din mijlocul strazii.

Diana Pap s-a nascut la Timisoara in 1972. A absolvit Facultatea de Muzica din cadrul Universitatii de Vest si a fost solista a Operei Nationale Romane din Timisoara. A participat la numeroase turnee in tara si in strainatate.

Sursa foto: Facebook

Exit mobile version