Opinia Timisoarei

Sondaj pentru alegerile prezidentiale: Mihai Razvan Ungureanu ii sufla in ceafa lui Antonescu

Crin Antonescu se afla inaintea lui Mihai Razvan Ungureanu in rezultatele unui sondaj realizat de Money Channel. 32,4% dintre participanti l-ar vota pe Antonescu la prezidentiale, in timp ce 27,1% l-ar alege pe MRU.

Comparand un sondaj din luna aprilie al aceluiasi institut rezulta ca Antonescu a pierdut sapte procente fata de aprilie (avea 39,4%). Pe de alta parte, in aceeasi perioada, Mihai Razvan Ungureanu si-a sporit cota cu patru procente, ajungand de la 23% la 27%, informeaza NewsIn.

Cercetarea realizata in august mai releva ca Sorin Oprescu ar fi votat de 11,4% (in crestere de la 5,6% in aprilie) , iar Dan Diaconescu de 8,7% (in scadere de la 12,4% in aprilie).

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri, peste 56% dintre romani ar vota cu Uniunea Social Liberala. Cu 3% mai multi decat in aprilie. Peste 21% dintre romani ar vota cu PDL, in crestere cu aproape 4 procente fata de aprilie. Partidul Poporului Dan Diaconescu se mentine pe locul trei in optiunile romanilor, dar e in scadere puternica: a ajuns la 8,9% de la 14,8%.

Sondajul Money Channel Institute a fost realizat la nivel national in perioada 23 august- 1 septembrie, pe un esantion de 1.122 de persoane majore. El are o eroare maxima admisa de plus/minus 2,9%. Site-ul money.ro, unde poate fi consultata cercetarea, nu precizeaza insa daca chestionarele au fost aplicat fata in fata sau telefonic.

Exit mobile version