Opinia Timisoarei

Sondaj IRSS: Constantin Ostaficiuc si Nicolae Robu conduc in preferintele alegatorilor din Timisoara!

Constantin Ostaficiuc va fi ales presedinte al Consiliului Judetean Timis, iar Nicolae Robu va ajunge primar al Timisoarei! Asta releva un sondaj de opinie efectuat de Institutul Roman de Studii Sociale in Timisoara.

Ostaficiuc cu peste 10 procente in fata lui Bojin in Timisoara

Potrivit studiului, la intrebarea „Cu cine veti vota pentru functia de presedinte al CJ la alegerile locale din iunie 2012?„, 32 % din respondenti au spus ca ii vor da votul lui Constantin Ostaficiuc (PDL), iar 21 % lui Titu Bojin (USL).

Pe locurile urmatoare se situeaza, in ordine, Adrian Diaconu – PPDD (7%), Radu Carceie – UPT (5%), Iosif Ingrish – UNPR (2%).

10 la suta dintre cei intervievati nu sunt decisi cu cine vor vota la CJ, iar alti 10 la suta au declarat ca nu vor merge la urne. Un procent de 12% este reprezentat de cei care au declarat ca nu stiu cu cine sa voteze sau nu raspund.

Robu are un avans de 7 procente in fata lui Noditi

Potrivit sondajului IRSS, la intrebarea „Cu cine ati vota la alegerile locale din 10 iunie 2012 la functia de primar al municipiului Timisoara?„, 22% au spus ca il vor vota pe Nicolae Robu (USL), iar 15% il prefera pe Gheorghe Noditi (PDL).

Pe locurile urmatoare se situeaza, in ordine: Adrian Orza– UPT (13%), Ioan Garboni – Independent (3%), Ilie Bertea – PPDD (1%) si Ion Raducanu – UNPR (0%).

13 procente dintre respondenti nu sunt decisi inca cu cine vor vota la primaria Timisoara, 12 la suta au declarat ca nu merg la urne, iar 19 %  au afirmat ca nu stiu sau nu raspund.

Sondajul IRSS releva si ca 64 % dintre timisorenii intervievati vor merge sigur la vot in 10 iunie, in vreme ce 10 procente dintre ei au spus ca nu vor trece pe la urne.

Sondajul Institutului Roman de Studii Sociale a fost facut in 28 mai 2012, in Timisoara, pe un esantion reprezentativ de 400 de persoane.

Exit mobile version