Opinia Timisoarei

Solutia gasita de Primaria Timisoara la nebunia din trafic de dupa inchiderea strazii Popa Sapca. FOTO!

TIMISOARA. Dupa haosul creat in circulatie luni, imediat dupa inchiderea strazii Popa Sapca pentru urmatoarele 4 luni, reprezentantii Primariei incearca sa gaseasca solutii.

CITESTE SI: Probleme cu pasajul ce va fi construit pe sub 9 linii de cale ferata la Timisoara! Ce nu merge? VIDEO cu proiectul!  

Luni, la orele de varf, pentru a traversa orasul, un sofer a stat in trafic si mai bine de o ora.

S-au creat blocaje inclusiv sub pasajul Michelangelo, iar arterele spre nordul orasului au fost o imensa coada de masini.

Inca de azi-noapte, s-a luat decizia ca la intersectia de la Fantana Punctelor Cardinale toate semafoarele sa fie puse pe galben intermitent, in speranta ca aceasta masura va mai fluidiza circulatia.

CITESTE SI: Manevra unei soferite care a inundat o strada din Timisoara! VIDEO! 

Va reamintim, in 8 mai, la orele diminetii, strada Popa Sapca a fost inchisa traficului rutier pe toata lungimea, precum si pe un tronson din bulevardul Antenei, pana in 15 septembrie.

Pasajul Popa Sapca va fi largit la 23 de metri si va avea o inaltime de 4,65 m. Strada Popa Sapca va avea 4 benzi de circulatie, cate doua pe fiecare sens, care vor insuma 14 metri latime, de la Punctele Cardinale si pana la cimitirul Eroilor. Vor fi amenajate trotuare si piste de biciclete.

Lucrarile sunt executate de firma Sylc Con, care a castigat licitatia, si costa 23.999.000 lei, la care se adauga TVA, adica 5,3 milioane de euro. Potrivit contractului, constructorul trebuie sa termine lucrarea intr-un an si jumatate din momentul deschiderii santierului.

Exit mobile version