Opinia Timisoarei

Solidaritate, liniste si lumanari aprinse in Piata Unirii, pentru cainii omorati in adapostul de la Botosani

Iubitorii de animalele nu au ramas nici de aceasta data indiferenti in fata atacurilor asupra cainilor comunitari. Aproximativ 30 de timisoreni s-au adunat vineri seara, in Piata Unirii, pentru a protesta printr-un flash-mob impotriva actiunilor angajatilor unui adapost care au omorit cei aproximativ 250 de caini comunitari din Botosani.

Cei prezenti au aprins lumanari in jurul carora au facut un cerc. S-au luat de mana si timp de aproximativ 5 minute au tinut un moment de reculegere. “Sunt niste animale care au murit batute, nu putem ramane indiferenti. Totul se intampla din cauza noastra, a oamenilor. Se fac actiuni de acest gen in mai multe orase din tara, macar atat mai putem face si noi, sa nu se mai ajunga in situatii de genu”, spune Adriana, unul dintre organizatori.

Printre cei solidari s-au aflat si cativa catei, care au respectat regulile la fel ca si stapanii lor. Nici trecatorii nu au ramas indiferenti, au privit, s-au interesat si s-au oprit la discutii despre incidentul de la Botosani.

Exit mobile version