Opinia Timisoarei

‘Solicit colegilor mei sa ma demita azi’. Ionut Nasleu, seful de la Piete Timisoara, atac la Dominic Fritz. Vrea sa fie dat afara inainte de intrunirea AGA

TIMISOARA. La mai bine de o saptamana de la momentul in care primarul Dominic Fritz a cerut demiterea directorului SC Piete SA, dupa incendiul din Piata 700, pe care l-a pus pe seama incompetentei conducerii societatii, Ionut Nasleu contraataca. Acesta a cerut colegilor din Consiliul de Administratie al Piete sa il demita inainte de sedinta AGA, pentru ca, in acest fel, spune Nasleu, ar pleaca cu capul sus, ‘fara sa fi facut nicio ilegalitate’.

CITESTE SI: Dominic Fritz, despre situatia de la Piete Timisoara: Lipsesc bunuri de 200.000 de lei si domnul Nasleu a adus compania in pragul dezastrului financiar 

„Solicit colegilor mei, cu care am lucrat zi de zi, sa ma demita azi sau cel tarziu maine. Vreau sa ma demita colegii mei, sa plec cu fruntea sus, nu sa ma demita AGA, sa fie pusi intr-o situatie penibila acesti oameni care nu au nicio vina. Fac un apel imperios sa ma demita azi. Nu vreau ca ei sa sufere din cauza mea. Vreau sa-i protejez pe colaboratorii mei. Eu daca plec de la Piete, plec cu capul sus. Niciodata nu am luat mita, nu am facut nicio infractiune extrema.

Dominic, retine, o sa pierzi! Robu se va intoarce, si atunci o sa te intorci de unde ai venit, in Germania”, a spus Ionut Nasleu, directorul SC Piete SA, dupa ce a formulat o serie intreaga de ironii si apelative neortodoxe la adresa primarului Timisoarei.

Nasleu a prezentat luni, intr-o conferinta de presa, o serie de cifre din rapoartele societatii si a incercat sa explice cum a ajuns compania in pierdere, in ultimii ani.


Va reamintim, edilul sef al Timisoarei a cerut Consiliului de Administratie al SC Piete SA sa il demita pe Ionut Nasleu din functia de director, dupa ce un incendiu a izbucnit in Piata 700. Atunci, primarul Dominic Fritz spunea ca il considera vinovat pe Nasleu pentru situatia in care au ajuns pietele din Timisoara si pentru pierderile inregistrate de societate.

Ionut Nasleu e director la Piete Timisoara din aprilie 2019.

 

Exit mobile version