Opinia Timisoarei

Soferite neatente au provocat doua accidente langa Timisoara. Masina rasturnata

TIMISOARA. Doua femei au fost ranite marti dimineata dupa accidente.

CITESTE SI: Accident pe podul Michelangelo din Timisoara. A intervenit descarcerarea 

Primul eveniment rutier a avut loc in Sag. O femeie a intrat cu viteza prea mare intr-o curba periculoasa, a pierdut controlul volanului, iar masina a ajuns cu rotile in sus pe spatiul verde de langa sosea. Soferita nu a patit nimic, insa o prietena a ei,pasagera in autoturism, a fost ranita.

O femeie in varsta de 63 de ani a condus un autoturism pe strada nr.24 din localitatea Sag, iar intr-o curba deosebit de periculoasa la stanga, semnalizata corespunzator, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat pe spatiu verde. In urma impactului a rezultat ranirea unei femei in varsta de 45 de ani, pasagera in autoturism. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Al doilea accident a avut loc la Dudestii Noi. O soferita a vrut sa faca un viraj la stanga, insa nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, iar cele doua autoturisme s-au ciocnit. Femeia care a gresit a fost ranita usor.

O femeie in varsta de 53 de ani a condus un autoturism pe Calea Timisoarei din dudestii Noi, iar la un moment dat a virat la stanga si a intrat in coliziune cu un autoturism condus de o femeie in varsta de 29 de ani, care circula regulamentar. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv femeia in varsta de 53 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Politistii le-au pus pe soferite sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat ca niciuna nu bause inainte de a urca la volan.

FOTO: Arhiva

Exit mobile version