Opinia Timisoarei

Soferita cu BMW, intr-o goana nebuna prin Timisoara! Ce a facut dupa ce a trecut de radar si ce a urmat?

TIMISOARA. 142 km/h. Atat a aratat noaptea trecuta radarul politistilor de la Rutiera cand, prin dreptul lui, a trecut o tanara la volanul unui BMW, pe strada Cluj din Timisoara.

Agentii au sarit sa o opreasca, insa, soferita, in loc sa traga pe dreapta, a calcat pedala de acceleratie.

Agentii si-au dat seama ca masina tinerei era mult mai rapida, iar o urmarire ar fi fost in zadar. I-au verificat numarul in baza de date si in scurt timp au identificat-o.

I-au ridicat permisul de conducere si i-au ars o amenda s-o tina minte.

Un echipaj de la Biroul Rutier Timisoara actiona pe strada Cluj cu aparatul radar. In jurul orei 2.20 politistul a efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism, iar conducatorul nu s-a conformat, continuandu-si deplasarea. In urma verificarilor in baza de date politistii au stabilit identitatea proprietarului autoturismului, s-au deplasat la domiciliul acestuia stabilind ca la volan se afla o tanara de 24 de ani care era si propriatar. Politistii au procedat la aplicarea unei sanctiuni contraventionale in valoare de 1.365 de lei si suspendarea dreptului de a conduce autoturismul pentru o perioada de 120 de zile, dintre care 90 de zile pentru depasirea vitezei regulamentare si 30 de zile pentru ca nu a oprit la semnalul politistului”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mirela Draghicioiu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Tanara le-a spus politistilor ca a fost in viteza si nu a reactionat imediat, dupa ce politistul i-a facut semn sa opreasca. Si-a continuat drumul vazand ca echipajul de politie nu o urmareste.

Exit mobile version