Opinia Timisoarei

Soferita care a blocat 3 tramvaie la Timisoara ca sa faca shopping. Foto

TIMISOARA. Blocaj, nervi si multe injuraturi slobozite de calatorii din 3 tramvaie care au fost nevoiti sa coboare din vagoane si sa-si continue drumul pe jos, vineri dupa-amiaza, pe un mare bulevard din Timisoara.

CITESTE SI: Iarna neiarna, cu cele cateva zile de ninsoare, vinovata de multimea de gropi de pe strazile din Timisoara. Ce se intampla la Pasajul Michelangelo 

O tanara si inocenta soferita, de aproximativ 25 de ani, a reusit performanta de a da traficul peste cap pe bulevardul Dambovita, in jurul orei 17.30, pentru a-si face… cumparaturile.

Soferita si-a parcat autoturismul chiar in mijlocul drumului, in calea tramvaielor, si a plecat linistita la shopping la magazinele din zona.

Nu mai putin de 3 tramvaie de pe linia 9 au fost blocate in directia Freidorf, iar pana la intoarcerea tinerei, majoritatea calatorilor care n-au mai avut rabdare sa astepte, au plecat mai departe pe jos bombanind.

Vatmanii si trecatorii din zona au chemat in ajutor politistii locali.

CITESTE SI: ‘Soferi din Timisoara, va multumim’. In cat timp ajunge ambulanta la oamenii aflati in suferinta 

Cand tanara s-a intors de la cumparaturi, agentii au luat-o la intrebari, iar aceasta s-a si infuriat cand a auzit ca a fost amendata cu 580 de lei. Le-a spus senina ca nu a observat ca a bulversat toata circulatia.

Exit mobile version