Opinia Timisoarei

Soferii, urmariti din elicopter, in Timis. Drumul pe care nimeni nu scapa de ochii politistilor

TIMIS. Soferii care circula pe soseaua Lugoj – Caransebes vor avea parte de o surpriza de propotii. De saptamana viitoare, traficul rutier de pe acest drum va fi monitorizat cu ajutorul unui elicopter.

Decizia de a urmari traficul din aer a fost luata dupa ce numarul evenimentelor rutiere in aceasta zona a crescut, in ultimele luni, dar si pentru a fi identificate mai usor zonele in care se creaza ambuteiaje.

„Tinand cont ca urmeaza o perioada de concedii, ne asteptam la o crestere semnificativa a tranzitului si cred ca daca vigilenta politistilor este suplimentata se sporeste practic siguranta in trafic. Incepand cu fiecare zi de joi a saptamanii si pana duminica seara, traficul rutier va fi monitorizat din aer, echipajul din elicopter tinand continuu legatura cu echipajele de la sol. Supravegherea din elicopter ne va ajuta sa intevenim rapid si in zonele unde se creeaza ambuteiaje, astfel ca, odata ce se intervine eficient, timpii de asteptare in astfel de cazuri vor scadea aproape de zero. O sa acordam o atentie deosebita si conduitei soferilor in trafic, astfel ca cei care se afla la volan trebuie sa fie foarte atenti atat la viteza, cat si la depasirile riscante”, spune Decebal Davidoiu, seful Serviciului Politiei Rutiere Caras-Severin.

Citeste mai mult aici.

 

Exit mobile version