Opinia Timisoarei

Soferii din Timisoara cer demontarea calmatoarelor de pe strada Mures: ne distrugem masinile!

TIMISOARA. Timisorenii care circula cu masinile pe strada Mures se plang ca isi distrug autoturismele in calmatoarele montate de angajatii primariei. Sunt mult prea aproape unele de altele, anunta viceprimarul Traian Stoia.

Stoia sustine ca a fost contactat de un sofer care locuieste in zona. „Am primit un e-mail de la un cetatean al Timisoarei care ne roaga sa facem o interventie langa domnul director Culita Chis (n.r. seful Directiei Tehnice). Cetateanul spune textual: <<va rog sa scoateti calmatoarele de trafic de pe strada Mures, sunt foarte multe puse, fara niciun rost. Traficul este ridicat pe strada, mai ales ca este inchisa o parte din Lidia. Ne distrugem masinile>>”, a explicat viceprimarul Timisoarei. Traian Stoia promite ca va discuta cu seful Directiei Tehnice si va incerca sa rezolve problema.

La Timisoara, reprezentantii primariei monteaza in fiecare primavara limitatoare de viteza pe principalele bulevarde si pe strazile pe care se afla scoli, inaintea trecerilor de pietoni, pentru a-i determina pe conducatorii auto sa incetineasca viteza de deplasare. Reprezentantii primariei sustin ca foarte multe calmatoare sunt montate pe anumite strazi la cererea timisorenilor care locuiesc acolo. Pe de alta parte, soferii se plang ca isi distrug masinile in limitatoarele de viteza.

Exit mobile version