Opinia Timisoarei

Soferi, vi se pregateste ceva! Schimbarea care va aparea la Podul de pe Calea Sagului, la Timisoara

TIMISOARA. Una dintre cele mai aglomerate artere din Timisoara este Calea Sagului. La orele de varf traficul e complet sufocat, iar intrarea in oras un cosmar. Soferii se plang ca, pe langa numarul mare de masini, o vina o poarta semaforul amplasat la baza podului, inspre statiile STPT din zona ale autobuzului 33, semafor care fragmenteaza traficul.

CITESTE SI: Pornesc semafoarele in cea mai aglomerata intersectie din Timisoara. Nicolae Robu: Pietonii trec unul cate unul si blocheaza traficul

Primarul Nicolae Robu anunta ca se vor lua masuri in acel loc, iar timpii de semaforizare vor fi schimbati. Edilul sustine ca specialistii i-au recomandat sa treaca semafoarele pe galben intermitent, insa se teme de accidentele ce ar putea aparea.

O sa lucram la timpi, dar importanta este securitatea oamenilor, nu neaparat ca stam la coada. Specialistii spun ca le pun pe intermitent, e adevarat ca va merge mai bine la orele de varf, dar vor fi accidente. Daca ar fi niste tamponari mici, as face experimentul. Oricum o sa cer sa schimbe din sistemul nostru„, a precizat primarul Nicolae Robu in INTERVIURILE TIMISOAREI.

Edilul a reafirmat faptul ca pana la momentul deschiderii Soselei de Centura Sud, timisorenii vor trebui sa suporte tranzitarea orasului de catre masinile de mare tonaj, care produc aglomeratie si poluare.

In privinta traficului greu, ii aud pe unii debitand niste prostii. Eu cred ca timisorenii ar trebui sa devina foarte vigilenti. Ne dorim sa sa avem toti aer curat, sa avem un oras cat mai aerisit. Culmea e ca cei care nu traiesc aici lanseaza ideile astea, dar nu putem sa interzicem tranzitarea orasului de catre traficul greu pentru ca am omori economia. Vrem sa ajungem un oras cu someri? Firmele ar pleca de aici„, a spus primarul Timisoarei.

CITESTE SI: Continuarea pasajului rutier Iulius Town Timisoara, pe sub Piata Consiliul Europei, in asteptare. Motivul pentru care primaria nu se apuca de treaba 

Exit mobile version