Opinia Timisoarei

Soferi, INCEPE! Porneste sistemul de semafoare care au impanzit Timisoara! Cum va functiona?

TIMISOARA. Proiectul Trafic Management, prin care au fost semaforizate 134 de intersectii din toata Timisoara si au fost instalate camere de supraveghere, va fi pus in functiune. Insa, esalonat.

Primele semafoare se vor aprinde chiar maine. Nu insa toate semafoarele vor fi puse in functiune simultan, ci pe rand, dupa un program prestabilit, pe zile.

Inaugurarea semafoarelor va incepe cu doua intersectii, ambele pe bulevardul Take Ionescu. Prima dintre acestea este cea cu strada Aurel Popoviciu, iar a doua cu strada Filipescu. Pana la sfarsitul acestei saptamani vor avea unda verde semafoarele din 10 intersectii din oras.

Iata  LISTA cu programarea intersectiilor  in care vor functiona semafoarele.

Spune-ti parerea despre semaforizare! VOTEAZA la sondajul de mai jos!

[poll id=”21″]

Prin proiectul Trafic Management s-a prevazut semaforizarea a 134 de intersectii, dotarea intersectiilor cu 230 de camere video si crearea unui centru de comanda si control pentru supravegherea video si managementul traficului. Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 44 de milioane de lei, adica aproape 10 milioane de euro, de la Uniunea Europeana venind 35 de milioane de lei.

CITESTE SI: Ce se intampla daca treci cu viteza mare pe sub radarul fix de la pasajul Michelangelo din Timisoara? Raspunsul: NIMIC!

CITESTE SI: Ce lucrari n-au fost prevazute pentru puzderia de semafoare din Timisoara si inghit 6 milioane de lei? Vom avea cel mai performant management al traficului din Europa!

Exit mobile version