Opinia Timisoarei

Soferi beti la volan, la Timisoara si pe soselele din judet. Unul dintre ei conducea si o masina furata

TIMIS. Soferi cu prea multe grade la bord au fost prinsi de politisti la Timisoara si in judet.

CITESTE SI: Accident teribil. O femeie a murit, dupa ce un sofer austriac baut s-a rasturnat cu masina intr-o rapa. Foto 

Un conducator auto a fost tras pe dreapta la Timisoara, pe strada Aristide Demetriade. Barbatul in varsta de 44 de ani mirosea puternic a alcool. Astfel, oamenii legii l-au pus sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat o valoare de 1,18 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sange si s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

Un alt sofer a fost oprit pe o strada din Cenei. Barbatul in varsta de 56 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, care a aratat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur in aerul expirat. Si el s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Un al treilea sofer a fost tras pe dreapta de politistii din Lugoj. Este vorba despre un tanar de 27 de ani, in cazul caruia etilotestul a aratat valoarea de 0,77 mg/l alcool in aerul expirat. La o verificare mai amanuntita, politistii au aflat si ca barbatul nu avea permis de conducere. Mai mult, masina pe care o conducea era furata.
Tanarul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului, conducere fara permis si furt in scop de folosinta.

Exit mobile version