Opinia Timisoarei

Soferi, atentie! Se introduc noi reguli de circulatie in apropierea Postei Mari din Timisoara!

TIMISOARA. Pentru descongestionarea traficului rutier in zona Postei Mari, soferii vor putea sa circule pe noi trasee, anuntate de catre reprezentantii Primariei Timisoara.

CITESTE SI: Bucurie uriasa langa Timisoara! Casute frumoase, nou-noute, si-au primit locatarii. Au costat 10.000 de euro fiecare! FOTO! 

Astfel, conducatorii auto care vine pe bulevardul Revolutiei 1989 vor putea face la stanga pe strada Mihai Eminescu, peste liniile de tramvai. La fel si cei care vin pe strada Vasile Goldis catre Bulevardul Revolutiei isi vor putea continua drumul, peste liniile de tramvai, catre Eminescu, pe langa Posta Mare.

Cu alte cuvinte, soferii care vin dinspre prefectura nu mai trebuie sa se intoarca la semaforul din intersectia de la Conti pentru a ajunge pe strada Mihai Eminescu, ci vor putea traversa pur si simplu peste liniile de tramvai in intersectia de la Colegiul Ana Aslan.

CITESTE SI: Nicolae Robu isi cere singur DEMISIA, dupa alegerile parlamentare! Rezultatele sunt DEZASTRUOASE!

Deja marcajul a fost trasat si se poate circula conform noilor reguli, desi acestea intra oficial in vigoare abia de marti dimineata. Pentru ca aceste noi manevre sa fie posibile, au fost indepartate partial bordurile de la terasamentul liniei de tramvai de pe b-dul Revolutiei.

 

Exit mobile version