Opinia Timisoarei

Sofer smecher si inconstient pe Timisoara – Lugoj! Se baga cu BMW-ul pe contrasens, la limita pericolului, ca sa forteze depasirea. VEZI VIDEO!

TIMISOARA. Momente incredibile pe soseaua ce leaga Timisoara de Lugoj! Un sofer aflat la bordul unui BMW de ultima generatie, cu numere de Bucuresti, e filmat pe cand forteaza o depasire extrem de riscanta.

Acesta este in mai multe randuri la un pas sa provoace un dezastru intrand pe contrasens cu aproape jumatate din bolid, desi din fata vin mai multe autoturisme.

Speriati, ceilalti soferi trag de volan si chiar  ies cu masinile de pe carosabil pentru a-i face loc teribilistului care i-ar fi putut izbi frontal. La un moment dat, smecherul cu BMW reuseste sa se desprinda din spatele unei masini, care avea in fata si un camion, si tasneste in depasire calcand puternic pedala de acceleratie.

Imaginile care te infioara au fost surprinse duminica intre localitatile Izvin si Recas, pe Drumul European E70 dintr-o masina care mergea in spatele soferului inconstient, iar filmul a fost trimis colegilor de la realitatea.net, la rubrica martor ocular.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version