Opinia Timisoarei

Sofer prins in flagrant pe cand voia sa le dea spaga unor politisti ca sa nu-i faca dosar penal, in Timis. VIDEO!

TIMIS. Ghinion curat pentru un sofer din Timis care circula cu un autoturism cu numere false. omul a fost oprit pentru un control de politistii de la Sanmihaiul Roman. Acestia i-au verificat masina si au constatat ca barbatul avea probleme cu placutele de inmatriculare.

Pe cand politistii s-au apucat sa ii intocmeasca actele pentru dosarul penal si i-au cerut sa predea carnetul de conducere, soferul s-a oferit sa le dea niste bani ca sa il „ierte”. Le-a spus ca le va aduce 100 de euro la Postul din Sanmihai a doua zi.

Oamenii legii au consimtit, insa i-au anuntat ofiterii de la DGA. Acestia au venit la Sanmihai si au instalat o camera de filmat in biroul unde avea sa se petreaca darea de mita. Soferul a adus banii si, cand sa-i ofere politistilor, s-a trezit luat pe sus de ofiterii anticoruptie. Barbatul a fost adus la Timisoara, unde procurorii de la Tribunalul Timis il vor audia. Marturie stau imaginile filmate in biroul politistilor. Soferul risca acum dosar penal si pentru dare de mita.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version