Opinia Timisoarei

Sofer prins cu 243 de km/h pe autostrada. Avea in masina doi copii mici, care nu se aflau in scaune speciale, si a fugit de politisti

Iresponsabil pe autostrada. Un barbat in varsta de 35 de ani a fost prins, duminica dupa-amiaza, pe cand circula cu 243 km/h pe  A1, unde limita de viteza este de 130.

Soferul a fugit de politie, iar cand a fost totusi oprit, oamenii legii au constatat ca in masina acestuia se aflau si doi copii, care nu erau asigurati in scaunele speciale.

CITESTE SI: Poti vizita 3 muzee cu un singur bilet la Timisoara. Ce expozitii pot fi vazute 

Tanarul a fost surprins de radar cu 243 km/h in apropierea localitatii Saliste, pe sensul Deva – Sibiu, scrie g4media.ro.

Politistii de la Rutiera au incercat sa il traga pe dreapta imediat pe vitezoman, insa acesta a sfidat semnalele agentilor si si-a continuat drumul. A fost in cele din urma oprit de un echipaj la aproape 16 km distanta.

Cu ocazia opririi, s-a constatat faptul ca barbatul nu purta centura de siguranta si transporta 2 copii minori fara dispozitive de fixare (scaun de copil sau inaltator). Impotriva conducatorului auto s-a dispus masură tehnico-admistrativa de retinere a permisului de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 150 de zile, fiind aplicata si amendă în valoare de 3.480 lei”, transmit reprezentantii Politiei.

De asemenea, omul a fost sanctionat si pentru ca nu purta centura de siguranta, dar si pentru ca cei doi copii nu erau asigurati in scaune speciale, asa cum cere legea.

Exit mobile version