Opinia Timisoarei

Sofer drogat, capturat de politisti dupa ce a furat o masina, a bagat in spital un barbat si a lovit alte 3 autoturisme. Foto si video

TIMISOARA. Urmarire ca in filme pe strazile din Timisoara, sambata dupa amiaza, pentru a prinde un tanar drogat care a furat o masina si a fugit cu ea.

CITESTE SI: Incendiu la mall in Timisoara. Parcarea subterana s-a umplut de fum, iar accesul a fost interzis. Foto si video

Un sofer de la o pizzerie de pe Bulevardul Sudului se pregatea sa plece sa faca o livrare, cand tanarul, in varsta de 30 de ani, s-a urcat in autoturismul sustras, l-a pornit si a luat-o la goana pe strazile din oras.

Scena a fost vazuta chiar de catre patronul pizzeriei, care a alertat imediat politia. Mai multe echipaje au pornit rapid pe urmele hotului, care a reusit sa ajunga cu masina furata pana la Giroc, apoi s-a intors in oras, tot in zona de sud.

La un moment dat, la intesectia strazii Naturii cu Versului, hotul s-a intersectat cu o alta masina a pizzeriei, al carei sofer aflase deja ce s-a intamplat. Angajatul pizzeriei a incercat sa-l blocheze pe fugar in trafic, a oprit, a coborat din masina, i-a deschis portiera hotului si a incercat sa il dea jos de la volan. In acel moment insa, tanarul a dat in marsarier pana cand s-a izbit de o alta masina, aruncandu-l pe angajatul pizzeriei pe asfalt.

Hotul a continuat sa mearga cu spatele si a mai lovit inca doua masini, iar apoi s-a infipt cu autoturismul intr-un stalp. Atunci a fost si capturat de politisti.

Dupa ce l-au testat, politistii au aflat ca barbatul se drogase cu amfetamina inainte de a fura masina livratorului.

Pe de alta parte, angajatul pizzeriei care a incercat sa-l opreasca pe hot a fost ranit si transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Astăzi, în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Timișoara au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că de pe bld. Sudului ar fi fost sustrasă o mașină, lăsată neasigurată și cu cheile în contact.

Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, ar fi cunoscut autoturismul respectiv și ar fi încercat să discute cu bărbatul care se afla la volan, moment în care conducătorul auto ar fi vrut să fugă și l-a lovit cu vehiculul.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au reperat autoturismul sustras pe strada Pepinierei, bărbatul, la observarea agenților de poliție, abandonându-l.

Polițiștii au pornit în urmărirea lui, la scurt timp fiind imobilizat și identificat un tânăr, în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, respectiv amfetamină„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Politistii au deschis un dosar penal pe numele tanarului de 30 de ani.

UPDATE: Barbatul de 30 de ani a fost retinut pentru 24 de ore.  El este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenta subsantelor psihoactive, furt calificat si lovire sau alte violente.

Exit mobile version